Silva Arc Jet C S tumkompass, höger - Letro Sport - Allt för orientering.

Silva Arc Jet C S tumkompass, höger

Logo

Denna kompakta version av Arc Jet S-kompassen lämpar sig perfekt för mindre händer. Kompassen har samma kvaliteter, prestanda och Jet 2.0-nål som standardmodellen. Den har samma kapselstorlek med Spectra speed dial-grafik som standardmodellen, men med en mindre tumplatta. Spectra-mönstret består av siffror och referensmarkeringar – designade för att underlätta din orientering.

Om du är i behov av mer detaljerad kartläsning, så finns förstoringsluppen Arc Zoom C som separat tillbehör. Arc Zoom fästs med hjälp av tumbandet på basplattan och är designad för att integreras perfekt med kompassen.

Spectra speed dial
Silvas Spectra-system är utvecklat för att underlätta din orientering. Spectra speed dial består av siffror och referensmarkeringar på kapseln. Allt du behöver göra är att memorera den siffra som nålen pekar på efter att du slutfört steg 2 av Silvas 1-2-3-system®. Riktningspilen guidar dig mot ditt mål så länge nålen pekar på siffran du memorerat.

Designat som en klocka och därmed mycket lätt att avläsa samt memorera - gör Spectra speed dial det möjligt för dig att röra dig snabbare och mer exakt när du orienterar. Oavsett om du är elit- eller fritidsorienterare, så kommer Spectra speed dial hjälpa dig att hålla rätt riktning vid hög hastighet – samtidigt som antalet misstag minskas.


• Silva Jet 2.0-nål - prestanda i världsklass när det kommer till hastighet, insvängningstid, pålitlighet och stabilitet.
• Arc wing-design - ger extra stöd och stabilitet
• Basplattans design ger perfekt kontakt med kartan
• Mindre basplatta.
• Friktionselement – bättre friktion mot kartan
• Tåligt material som motstår tuffa påfrestningar
• Spectra speed dial-grafik

Visa hela produktbeskrivningen

499 kr
Nettopris 

Din vara har lagts till i kundkorgen

0 varor 0 kr

Din vara har lagts till i kundkorgen

Viktig information om produkten du precis lagt i korgen!

Tyvärr har vi inte så många varor på lager av den vara som du önskar beställa. Vi har justerat antalet till så många varor som finns tillgängliga enligt vårt lagersaldo. Gå till kundkorgen för att se hur många det blev.

Klicka på "Fortsätt handla" för att köpa något mer eller klicka på "Gå till kundkorgen" för att slutföra ditt köp.

Fortsätt handla  

Artikelnr

22137900

Produktid

28820

Varumärke

SILVA

Vikt

0,04 kg (fraktgrundande vikt)

Moms

25 % moms inkluderat i priset

Direktlänk

Öppna sida

Produktfråga

Skicka en fråga om denna produkt

EAN streckkod

7318860201639

 

     

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?