Ercolina skidträningsmaskin med display inkluderad - Letro Sport - Allt för orientering.

Ercolina skidträningsmaskin med display inkluderad

Logo

Ercolina, Upper body power med display monterad

Ercolina med display monterad från fabrik.

The functions of the power Meter are speed, distance, frequency of the poling, chrono, poling counter, then there is shown
the power and force for each arm.

Under den snöfria delen av året utövar många längdskidåkare andra idrotter såsom löpning, cykling och rullskidor. Även om vissa rörelser i dessa aktiviteter liknar längdskidåkning så är de inte alltid så effektiva när det gäller att bygga upp armstyrka.

Att göra uppehåll i skidträningen och de rörelser som utövas vid längdskidåkning kan leda till att man förlorar muskelstyrka och rätt stakteknik. Man kan till exempel få problem med att upprätthålla rätt teknik för rotation av överkroppen, armbågens riktning vid stakning och synkroniseringen mellan rörelsen i ben och armar vid dubbelstakning.

Det är svårt att bibehålla sin längdskidåkningsteknik under den snöfria delen av året och det var just därför Ercolina Upper Body Power uppfanns. Det har saknats en maskin på marknaden som ger denna specifika armträning. Maskinen simulerar rörelsen och styrkan som man får av stakningen i längdskidåkning.

Längdskidåkningsteknik kännetecknas av upprepning och en förmåga att rytmiskt kunna producera framåtdrivande kraft under lång tid. Träning med Ercolina Upper Body Power är ett bekvämt sätt att utveckla den styrka och uthållighet som krävs för framgångsrik längdskidåkning.

Det går att justera träningsintensiteten med Ercolina Upper Body Power och maskinen passar därmed alla slags idrottare.

Ett träningspass kan till exempel inledas med tio minuters uppvärmning på låg intensitet, följt av fyra intervaller på en minut med högsta hastighet och mediumbelastning. Varje set bör följas av tre minuters vila med upplösande lågintensiva övningar.

Ercolina Upper Body Power är ergonomiskt anpassad och stakningen blir densamma som vid längdskidåkning. Maskinen ger möjlighet att alternera mellan diagonal- och dubbelstakning. Det går även att utöva fler övningar för att träna armstyrka.

Maskinen passar alla och justeras enkelt efter individuella mått och önskad belastning. Stakningen blir lätt och är skonsam då den inte överbelastar musklerna. Mellan stakningarna krävs ingen ansträngning eftersom maskinen hjälper till att bromsa remmen.

Det har bevisats att armstyrkan som man tränat upp vid stakning minskar märkbart redan efter fem till sex dagar utan träning. Ercolina Upper Body Power är ett utmärkt alternativ till längdskidåkning för dem som inte har möjlighet att åka längdskidor varje dag på vintern. Det är även ett utmärkt redskap för att träna med inför skidåkningen under vår, sommar och höst.

Med den nya konstruktionen i rostfritt stål kan Ercolina Upper Body Power monteras på en vägg inomhus eller utomhus. Maskinen kan kompletteras med höjdregleringsskenor som finns att köpa som tillbehör. Detta gör att man kan variera träningen och det blir lätt att anpassa maskinen efter personer med olika längd.

Ercolina Upper Body Power är utvecklad och tillverkas i Italien.

Tillbehör Förvaringsväska, höjdregleringsskenor, ergonomiska handtag och snabbupphängningskrokar finns att köpa som tillbehör.

Storlek: 53 cm (max 74 cm) x 23cm x 22 cm. Vikt: ca 10,7 kg

Se film om träningsmaskinen på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?gl=IT&hl=it&v=R56fCXzIjtk


Visa hela produktbeskrivningen

14 395 kr
Nettopris 

Din vara har lagts till i kundkorgen

0 varor 0 kr

Din vara har lagts till i kundkorgen

Viktig information om produkten du precis lagt i korgen!

Tyvärr har vi inte så många varor på lager av den vara som du önskar beställa. Vi har justerat antalet till så många varor som finns tillgängliga enligt vårt lagersaldo. Gå till kundkorgen för att se hur många det blev.

Klicka på "Fortsätt handla" för att köpa något mer eller klicka på "Gå till kundkorgen" för att slutföra ditt köp.

Fortsätt handla  

Klarna Delbetalning

Konto från 839 kr/månad
3 mån (4798 kr/månad)
6 mån (2399 kr/månad)
12 mån (1200 kr/månad)
24 mån (664 kr/månad)

Artikelnr

37290105

Produktid

24656

Varumärke

ERCOLINA

Vikt

13 kg (fraktgrundande vikt)

Moms

25 % moms inkluderat i priset

Direktlänk

Öppna sida

Produktfråga

Skicka en fråga om denna vara

 

     

Nyhetsbrev

Vill du ta del av produktnyheter, erbjudanden och kampanjer?